Buntu Bagaimana Membersihkan Kusyen Kereta Yang Kotor, Berbau, Berkulat Atau Kusam?

Serahkan Kepada Pakar. Boleh Mencuci Fabrik & Kulit. Kami Datang Kepada Anda.

 

Klik Untuk Tempah Sesi

Buntu Bagaimana Membersihkan Kusyen Kereta Yang Kotor, Berbau, Berkulat Atau Kusam?

Serahkan Kepada Pakar. Boleh Mencuci Fabrik & Kulit. Kami Datang Kepada Anda.

 

Klik Untuk Tempah Sesi

Mahu Tempah Sesi? Isi Borang Tempahan di Bawah

Kami Akan Hubungi Anda Untuk Langkah Selanjutnya

Mahu Tempah Sesi? Isi Borang Tempahan di Bawah

Kami Akan Hubungi Anda Untuk Langkah Selanjutnya

Anda Mungkin Mempunyai Masalah Ini

Adakah kusyen kereta anda berkulat kerana terdedah kepada kelembapan, tertumpah air minuman atau makanan & berbau hapak? Atau sekiranya kusyen kereta anda diperbuat daripada kulit, ianya kusam dan tidak lagi berkilat seperti dahulu? Anda mahu menyelesaikannya dengan segera tetapi buntu atau kesuntukan masa. Anda memerlukan khidmat pakar. Kusyen kereta kotor tidak sepatutnya menjatuhkan air muka anda kepada sahabat atau ahli keluarga anda. CleanHero mempunyai kepakaran menghilangkan kotoran pada kusyen kereta anda dengan menggunakan teknologi cucian berteknologi tinggi pada harga yang kompetitif dalam pasaran. Lihat gambar sebelum dan selepas kami di bawah.

Anda Mungkin Mempunyai Masalah Ini

Adakah kusyen kereta anda berkulat kerana terdedah kepada kelembapan, tertumpah air minuman atau makanan & berbau hapak? Atau sekiranya kusyen kereta anda diperbuat daripada kulit, ianya kusam dan tidak lagi berkilat seperti dahulu? Anda mahu menyelesaikannya dengan segera tetapi buntu atau kesuntukan masa. Anda memerlukan khidmat pakar. Kusyen kereta kotor tidak sepatutnya menjatuhkan air muka anda kepada sahabat atau ahli keluarga anda. CleanHero mempunyai kepakaran menghilangkan kotoran pada kusyen kereta anda dengan menggunakan teknologi cucian berteknologi tinggi pada harga yang kompetitif dalam pasaran. Lihat gambar sebelum dan selepas kami di bawah.

Berdebu/Kotor

Berbau

Minuman Tumpah

Kesan Dakwat/Darah

Hasil Cucian & Galeri Pelanggan

 

Hasil Cucian & Galeri Pelanggan

 

Kenapa CleanHero Berbanding Jenama Lain?

Kenapa CleanHero Berbanding Jenama Lain?

Kepercayaan 2,800 Pelanggan

Semenjak ditubuhkan pada 2016, CleanHero telah mendapat kepercayaan ribuan pelanggan korporat, suri rumah dan juga selebriti.

Bahan Cuci Premium & Selamat

Kami menggunakan bahan cuci premium yang bermutu tinggi dan selamat digunakan ke atas fabrik anda. Tidak perlu risau fabrik luntur atau rosak.

}

Operasi 7 Hari Seminggu

Kami sedia memberi khidmat cucian kepada anda 7 hari seminggu. Tiada masalah sekiranya anda hanya ada di rumah pada hujung minggu, hubungi kami, kami datang.

Pengiktirafan Badan Profesional

Juruteknik cucian kami terlatih dan melalui modul latihan intensif yang diiktiraf oleh badan-badan profesional seperti IICRC dan Woolsafe.

w

Tim Khas Khidmat Pelanggan

Kami mempunyai department khas khidmat pelanggan yang sedia melayan anda sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan. Tiada isu mesej tidak berjawab.

Jenama Malaysia, Kualiti Antarabangsa

Testimoni dan komen pelanggan kami membuktikan servis yang kami berikan adalah berkualiti dan setanding dengan piawaian antarabangsa.

Harga

Harga

FAQs

Anda Tanya Kami Jawab

FAQs

Anda Tanya Kami Jawab

Mengapa terdapat caj minima?

Caj minima ini dikenakan kerana terdapat kos minima yang perlu ditanggung oleh syarikat sewaktu menjalankan cucian di tempat pelanggan.

Di manakah cucian dilakukan?

Cucian dilakukan di tempat pelanggan. Kami membawa peralatan cucian dan kepakaran ke tempat anda.

Adakah karpet/kusyen akan terus kering?

Tidak. Fabrik anda tidak akan terus kering kerana teknik cucian kami menggunakan air dan bahan pencuci khas fabrik seperti yang disyorkan oleh badan antarabangsa (IICRC). Fabrik anda akan basah sekitar 15% selepas cucian.

Adakah kusyen kereta akan ditanggalkan?

Tidak. Teknik cucian kami tidak memerlukan kusyen kereta pelanggan ditanggalkan. Kami juga TIDAK MENJALANKAN perkhidmatan cucian yang memerlukan kusyen kereta ditanggalkan.

Berapa lama masa diambil untuk kering?

Secara purata, kami anggarkan sekitar 2-3 jam untuk fabrik betul-betul kering. Pihak pelanggan dinasihatkan membenarkan pengaliran udara yang baik di kawasan cucian dengan menghidupkan kipas dan membuka tingkap atau memasang alat penghawa dingin.

Bagaimana cara CleanHero cuci fabrik?

CleanHero mematuhi standard yang ditetapkan badan pengawas antarabangsa (IICRC). Teknik kami akan menggunakan air dan sabun yang mana akan menyebabkan fabrik basah. Air ini akan disedut kembali bersama-sama kotoran menggunakan mesin khas yang diselia kawal oleh Carpet Rug Institute (Seal of Approval – Extractor & Vacuum). Teknik ini sama sekali tidak akan mengotorkan ruang tamu rumah anda.

Adakah fabrik saya akan menjadi seperti baru semula?

Mencuci adalah tidak sama seperti memulihara. Sekiranya anda melakukan cucian berkala, fabrik anda akan kekal seperti dalam tempoh yang lebih lama. Namun sekiranya sudah lama fabrik anda tidak dicuci, tiada jaminan bahawa fabrik akan kembali baharu seperti sewaktu beli. Kami sedaya upaya melakukan cucian yang terbaik supaya fabrik anda kembali ceria dan bersih.

Saya menetap di rumah flat/apartment, adakah CleanHero boleh melakukan cucian di tempat saya?

Boleh sekiranya terdapat punca air dan elektrik di kawasan tempat letak kereta pihak pelanggan.

Apakah beza CleanHero dengan syarikat cucian lain?

CleanHero amat menekankan aspek kualiti cucian. Kami hanya menggunakan bahan cuci yang berkualiti premium dan terbukti berkesan diperingkat antarabangsa. Selain itu, pasukan juruteknik cucian CleanHero dilatih dengan ketat dan berkala menggunakan modul antarabangsa (IICRC, WoolSafe dan TruckMount Academy)

Mengapa saya perlu tambah wang untuk cucian melibatkan kencing, dakwat, cat, darah?

Kotoran seperti kencing, muntah, darah, dakwat, cat, toner printer, air ikan/sotong, minyak hitam, gris dan beberapa kotoran lain adalah merupakan kotoran spesifik yang tidak mampu dihilangkan menggunakan bahan pencuci alkali biasa. CleanHero menggunakan bahan pencuci yang selamat untuk fabrik serta berkesan untuk menghilangkan kotoran tersebut.

Boleh hilangkan ke bau kencing, sotong, kesan minyak, dakwat, darah, muntah?

Tiada jaminan bahawa kesan kotoran ini dapat dihilangkan 100%. CleanHero telah mengikuti prosedur ketat yang ditetapkan badan antarabangsa IICRC dalam proses cucian ini. Tiada satu syarikat cucian profesional pun yang berani memberi jaminan hilang 100% kerana ini melanggar etika yang telah ditetapkan badan IICRC. Kami sedaya upaya melakukan terbaik supaya fabrik anda kembali cantik dan wangi.

Tempah Servis Cucian Sekarang

Klik Butang Untuk Call

Dhia

Yanie

Atau Isi Borang. Kami Hubungi Anda.

Kami hormati privasi anda.

Tempah Servis Cucian Sekarang

Klik Butang Untuk Call

Dhia

Yanie

Atau Isi Info Ringkas. Kami Hubungi Anda.

Kami hormati privasi anda.