MENGAPA PERLU PILIH CLEANHERO?

Previous
Next

Di CleanHero, kami memberikan perkhidmatan pembersihan fabrik secara terus di tempat anda. Tidak perlu lagi bersusah payah membawa karpet ke premis kami atau berhadapan dengan kesesakan jalan.

Juruteknik cucian kami menjalani latihan ketat dan mengikut modul yang telah dikawal selia oleh badan-badan antarabangsa seperti IICRC dan WoolSafe. Latihan ini merangkumi pengetahuan tentang jenis fabrik, sains pembersihan, jenis kotoran dan cara cucian yang sesuai.

Kami menggunakan mesin khas pencuci fabrik yang diimport dari Eropah dan Amerika Syarikat. Teknologi terkini bagi menjamin kualiti yang terbaik dan tidak mencemarkan alam sekitar.

Bahan pencuci yang digunakan juga adalah tidak merbahaya pada bayi, kanak-kanak, wanita mengandung, haiwan peliharaan dan orang dewasa. Proses ini juga tidak akan mengotorkan kawasan rumah atau pejabat anda. Fabrik anda kini kembali ceria dan bersih.

JENAMA KEPERCAYAAN 5,048 PELANGGAN KORPORAT & KEDIAMAN SEJAK MAC 2016

Kami merawat setiap kesan kotoran (spot&stain). Daripada kesan kencing, dakwat, karat, tumpahan kopi, minuman seperti sirap hinggalah kesan peluh dan darah. Setiap kesan kotoran ini dirawat menggunakan bahan pencuci khas yang selamat dan diiktiraf diperingkat antarabangsa.

Selain itu, CleanHero juga merawat kesan sisa air kencing sama ada haiwan atau manusia. Sisa buangan lain seperti muntah juga dapat dihilang. Bau busuk ini dirawat menggunakan bahan pencuci khas yang diformulasi untuk menghapuskan bau sisa buangan haiwan dan manusia. Formula ini mengandungi enzim yang akan mencerna bau yang terhasil dan seterusnya akan disedut ke dalam mesin kami.

Dengan sistem khas hasil kaji selidik, kini kami dapat merawat bau hancing yang biasa tersorok jauh ke dalam fabrik. Alat ini menyedut dapat menyedut lebih jauh berbanding alat-alat yang terdapat dipasaran. Tekanan yang kuat diberikan semasa proses sedutan untuk memastikan semua kotoran berbau dapat dikeluarkan.

CleanHero