CLEANHERO PILIHAN TERBAIK UNTUK ANDA

Previous
Next

Di CleanHero, kami menyediakan perkhidmatan pembersihan di tempat pilihan anda. Pasukan kami akan pergi ke rumah atau pejabat anda dan membersihkan karpet, sofa, dll. dalam masa yang dijadualkan. Ini supaya anda tidak perlu meninggalkan keselesaan rumah dan menghadapi kesesakan jalan raya.

Kru pembersihan kami menjalani latihan profesional dan mengikuti prosedur yang ditetapkan oleh modul yang diiktiraf oleh IICRC dan WoolSafe. Latihan kami memberi kami maklumat dan pengetahuan untuk menjaga barang anda dengan lebih baik.

Mesin pembersih kami dilengkapi dengan teknologi terkini dan diimport dari Eropah dan Amerika Syarikat. Mesin kami membolehkan juruteknik kami mencapai keberkesanan yang maksima untuk kepuasan pelanggan.

CleanHero menggunakan bahan pencuci yang tidak beracun dan mesra alam untuk memastikan keselamatan bagi wanita hamil, kanak-kanak dan haiwan peliharaan.

JENAMA YANG DIPERCAYAI LEBIH DARIPADA 7,500 PELANGGAN KORPORAT & KEDIAMAN SEJAK MAC 2016

Kami pakar menghilangkan kesan kotoran yang tidak kekal yang disebabkan oleh tumpahan makanan dan minuman, muntah, dan lain-lain. Kaedah pembersihan dan bahan cucian premium kami akan memberi penampilan baru dan segar kepada karpet, sofa dan tilam anda.

Di CleanHero, kami menggunakan kaedah pengekstrakan air panas. Proses ini membolehkan kami membuang kotoran, habuk dan alergen bukan sahaja dari permukaan barang anda, tetapi juga di dalam barang tebal seperti tilam dan sofa.

Perkhidmatan kami termasuk perlindungan insurans. Sebarang kerosakan pada barang anda yang disebabkan oleh pasukan kami dilindungi oleh pelan insurans kami tanpa kos tambahan untuk anda. Anda boleh yakin, mengetahui bahawa pasukan kami bekerja keras untuk memastikan anda tidak mengalami kerugian dengan servis kami.

CleanHero