TILAM BERBAU, BERKULAT & KUSAM ?
Serahkan Kepada Pakar. Servis Cucian Terbaik. Kami Datang Kepada Anda.
SOFA BERBAU, BERKULAT & KUSAM ?
Serahkan Kepada Pakar. Mencuci Fabrik & Kulit. Kami Datang Kepada Anda.
PERLUKAN CUCIAN KUSYEN KERETA ?
Serahkan Kepada Pakar. Mencuci Fabrik & Kulit. Kami Datang Kepada Anda.
KARPET KOTOR, KUSAM & BERBAU ?
Serahkan Kepada Pakar. Kami Datang Ke Rumah Bersihkan Karpet Hingga Ke Akar
Previous
Next

SERVIS CLEANHERO

Servis yang kami tawarkan di CleanHero

KEPAKARAN CLEANHERO

Apakah Kepakaran CleanHero?

Previous
Next

CleanHero menyediakan servis cucian fabrik dan kulit profesional secara mendalam, terus ke premis anda. Kami memastikan fabrik anda kembali bersih, kelihatan berseri dan segar. Kami membawa semua alat pembersihan ke tempat anda dan melakukan pembersihan terus di sana, anda hanya relaks sementara kami melakukan kerja kepakaran kami.

CleanHero menggunakan teknologi terkini yang diimport dari Eropah dan Amerika Syarikat bagi menjamin kualiti terbaik. Bahan cucian kami adalah bergred premium juga mesra alam, dirumus khas untuk kegunaan profesional dan tidak mengandungi bahan kimia berbahaya, justeru tidak membawa kemudaratan terutamanya kepada kanak-kanak, wanita hamil dan haiwan peliharaan.

Krew kami menjalani latihan profesional yang diperakui oleh badan profesional seperti WoolSafe dan IICRC untuk pembersihan permaidani dan upholsteri. Penyingkiran kotoran pada apa sahaja fabrik tidak lagi menjadi masalah! Tidak kira sama ada anda dari jabatan korporat mahupun suri rumah, jaminan kami, fabrik anda kelihatan lebih baik dan segar dengan harga yang berpatutan.

MENGAPA CLEANHERO?

Mengapa anda perlu memilih CleanHero berbanding jenama lain?

KEPERCAYAAN 5,048 PELANGGAN

Semenjak ditubuhkan pada Mac 2016, CleanHero telah mendapat kepercayaan ribuan pelanggan korporat, suri rumah dan juga selebriti.

PENGIKTIRAFAN BADAN PROFESIONAL

Juruteknik cucian kami terlatih dan melalui modul latihan intensif yang diiktiraf oleh badan-badan profesional seperti IICRC dan Woolsafe.

BAHAN CUCI PREMIUM & SELAMAT

Kami menggunakan bahan cuci premium yang bermutu tinggi dan selamat digunakan ke atas fabrik anda. Tidak perlu risau fabrik luntur atau rosak.

PASUKAN KHAS KHIDMAT PELANGGAN

CleanHero mempunyai bahagian khas khidmat pelanggan yang sedia melayani pertanyaan anda. Tiada isu mesej tidak berjawab.

BEROPERASI DI HUJUNG MINGGU

Kami di CleanHero turut beroperasi di hujung minggu. Tiada masalah sekiranya anda hanya ada di rumah pada hujung minggu, hubungi kami, kami datang.

JENAMA MALAYSIA, KUALITI ANTARABANGSA

Testimoni dan komen pelanggan-pelanggan kami membuktikan servis yang kami berikan adalah berkualiti setanding dengan piawaian antarabangsa.

TESTIMONI

Kata-kata pelanggan mengenai CleanHero. Rating 4.9/5 bintang di Facebook.

PELANGGAN KAMI

Antara Pelanggan yang telah menerima servis kami

CleanHero