100% Jenama Malaysia.

MENYEDIAKAN PERKHIDMATAN CUCIAN KEPADA LEBIH 7,500 PELANGGAN KEDIAMAN DAN KORPORAT

PERKHIDMATAN KAMI

KEPAKARAN KAMI

Previous
Next

PENJAGAAN PERABOT KAIN & KULIT PROFESIONAL

Kaedah pembersihan kami termasuk mengenal pasti kandungan serat barang pelanggan kami. Dengan maklumat ini, kami menggunakan pelbagai jenis detergen dan peralatan pembersih mengikut jenis bahan anda. Krew kami mengikuti prosedur khusus untuk menangani barang kain dan kulit untuk memastikan hasil yang tahan lama.

PENGHAPUSAN KOTORAN

Kotoran yang tidak dibersihkan dengan betul boleh menyebabkan bakteria terkumpul dan bau busuk menghambarkan kawasan sekitarnya. Juruteknik CleanHero mahir dalam merawat dan menghilangkan kotoran yang disebabkan oleh kencing haiwan peliharaan, muntah anak kecil, makanan, dan lain-lain supaya barang-barang anda kelihatan bersih dan segar.

MENANGGALKAN HABUK, BAKTERIA, ALERGEN DARI SOFA DAN TILAM

Kami menggunakan kaedah pengekstrakan air panas dan penangguhan tanah. Perkhidmatan pembersihan kami bukan sahaja menghilangkan kekotoran ini dari permukaan tetapi juga bakteria, tanah, dan lain-lain yang terdapat pada barang-barang yang tebal seperti tilam dan sofa.

CLEANHERO PILIHAN TERBAIK UNTUK ANDA

PERKHIDMATAN BERINSURANS

Perkhidmatan kami termasuk insurans untuk melindungi barang anda. Yakinlah bahawa pasukan kami akan memberikan perkhidmatan terbaik tanpa sebarang kerugian kepada anda.

DISAHKAN IICRC & WOOLSAFE

Juruteknik pakar kami telah menjalani latihan profesional dengan modul yang diiktiraf di peringkat antarabangsa untuk memastikan barangan anda nerjaga.

BAHAN CUCI PREMIUM

Bahan pencuci dan mesin kami bermutu tinggi dah diimport dari Amerika Syarikat dan Eropah. Alat kami mengelakkan penurunan warna dan membaikkan penampilan perabot dan karpet anda.

PASUKAN KHAS KHIDMAT PELANGGAN

CleanHero mempunyai bahagian khas khidmat pelanggan yang sedia melayani pertanyaan anda. Tiada isu mesej tidak berjawab.

BEROPERASI DI HUJUNG MINGGU

Kami di CleanHero turut beroperasi di hujung minggu. Tiada masalah sekiranya anda yang berkeja dan hanya ada di rumah pada hujung minggu.‚Äč

JENAMA MALAYSIA, KUALITI ANTARABANGSA

Testimoni dan komen pelanggan-pelanggan kami membuktikan servis yang kami berikan adalah berkualiti setanding dengan piawaian antarabangsa.

TESTIMONI

ALAMI PERBEZAAN PERKHIDMATAN PEMBERSIHAN KAMI

CleanHero